Hjertemotion

Det er med glæde at Hjerteforeningen atter kan tilbyde Hjertemotion til Ærøs borgere.

Hjertemotion har til formål at udvikle og vedligeholde de hjertesunde livsstilsændringer, som hjertepatienter har påbegyndt i regioner og kommuner. I Hjerteforeningen vil vi gerne hjælpe patienterne med livslang rehabilitering – og det sker bedst i lokalområdet, hvor patienten bor. Læs mere om Hjertemotion her.

Nyt hold starter op torsdag den 15. august kl. 15.30-16.30 og varer frem til den 5. december. (Torsdag i uge 42 er aflyst pga. ferie)

Hjertemotion foregår i Arrebohallen i Ærøskøbing med den dygtige instruktør og fysioterapeut, Diana Häggman, og der vil være let forplejning og hygge i forlængelse af Hjertemotionen efter behov.

Skynd dig at tilmelde efterårets Hjertemotion ved at kontakte Grethe Jørgensen på hjertemotion.aeroe@gmail.com.

Pris pr. sæson (16 gange) er kun kr. 400,-.

Arrebohallen, Statene 42, 5970 Ærøskøbing
Deltager